Kvíz – Mapové značky

Všichni už dávno chodíme do lesa na procházky a potkáváme spoustu mapového značení a turistických map. Zdalipak znáte všechny mapové a pochodové značky. Zde si můžete své znalosti ověřit.

Kvíz poznej zvuky zvířat I.

Máme pro vás další soutěžní kvíz, tentokrát je rozdělen na dvě části, takže první část můžete udělat dnes. Vyhodnocení provedem podle výsledků obou částí. Proto nezapomeňte udělat i druhou, až bude zveřejněna! Abyste správně odpověděli, potřebujete zapnutý zvuk. Vždy si přehrajte zvuk zířete. Když ho poznáte, musíte vybrat z nabízených monžností!

Třetí vyhodnocení kvízů

Tak a další dva kvízy jsou vyhodnocené. Kdo se jak umístil? Kvíz o Jihlavě Děti Lenka Papayová Eda Ištván Kája Marková Vedoucí Lukáš, Coufi Edita, Adela Hajnej Kvíz přísloví Děti Eda Ištván, Lenka Papayová Kája Marková Vedoucí Adela, Coufi, Edit, Lukáš Hajnej, Vojta Boček Všem umístěným gratulujeme! Můžete se pustit do dalšího kvízu.

Druhé vyhodnocení kvízů

Máme za sebou další dva náročné kvízy. Pojďme se podívat na jejich vyhodnocení. Kdo se umístil na prvních pozicích? Kdo zůstává pozadu? Ten kdo se náhodou nezúčastnil vůbec, může to ještě dohnat, ale už jen nesoutěžně. Stezka pohádky Děti Kuba Pavlík – Stopaři 29 bodů Jolanka – Vopičáci 28 bodů Kája – Vopičáci 26 bodů Přečíst si víc oDruhé vyhodnocení kvízů[…]

Kvíz o Jihlavě

Dneska si prověříme, jak dobře znáte své město. Ukáže se, kdo je Jihlavák tělem i duší! Tak s chutí do toho, nejlepší budou opět oceněni plackou a vyhlášeni zde na webu!

Přejít k navigační liště